Hvad er astrologi?

Astrologien er et ældgammelt universelt sprog, der kan hjælpe dig med at navigere i livet så du  lærer dig selv og dit livsformål bedre at kende. Det astrologiske sprog er et redskab til at opnå en dybere forståelse af, hvordan planeterne og stjernerne på himlen påvirker vores liv på jorden.

Astrologien kan støtte dig, så du lettere kan finde svar på, og forstå, de udfordringer du møder i dit liv. 

Min vej

Astrologien har interesseret mig i mange år. Faktisk var den i sin tid min indgangsvinkel til det spirituelle. For 20 år siden, da jeg lige var blevet udskrevet fra hospitalet og stod med diagnosen svært depressiv i hånden, mødte jeg tilfældigt en kvinde, der viste sig at være astrolog. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg lå vågen hele natten efter vores første møde, og hvordan fortrængte  billeder fra min barndom dukkede op og satte spørgsmålstegn ved hele min livsopfattelse. Det startede en spirituel lavine hos mig, og mit liv ændrede sig derfra og blev aldrig det samme igen. 

Lige siden har jeg beskæftiget mig med astrologi, men det var først i 2020 jeg endelig blev færdiguddannet som astrolog hos Claus Houlberg på astrologisk akademi i København. Jeg læser nu på overbygningen hos Claus og astrologi er og bliver min store passion.

Astrologien er et magisk og samtidig meget konkret værktøj. Den kan bruges, af alle som gerne vil lære sig selv bedre at kende, og blive mere bevidst om det potentiale de rummer.

Det er vigtigt, at du kender dit præcise fødselstidspunkt. Hvis dine forældre ikke kan hjælpe kan det bestilles her