Ramt af stjernerne

I september 2022 var vi - mor Kristina og søn Lukas - i en alvorlig bilulykke. På mirakuløs vis overlevede vi, og det blev starten på et samarbejde, hvor vi har sparret og delt den viden og erfaring, vi har opnået i henholdsvis 50 og 30 år. Sammen startede vi podcasten “Ramt af stjernerne,” som nu har over 30 episoder.

Ramt af stjernerne er en astrologisk podcast som også omhandler spiritualitet og alt det der ikke kan ses med det blotte øje.

Vi lever i en verden, der er i forandring. De fleste af os mærker det i vores personlige liv, og vi kan også se det på den kollektive scene. Astrologien har et sprog der kan forklare denne store transformation, vi alle er en del af. Vi bliver alle ”ramt af stjernerne”, deres energi påvirker os uanset, om vi vil det eller ej. Med denne podcast belyser vi på en jordnær måde hvad denne nye tid vi befinder os i handler om. Podcasten er til dig der gerne vil dybt ind i astrologiens og spiritualitetens verden og blive klogere på dig selv og tiden vi lever i. 

Hør podcast på Spotify