Kristina Trolle

Hele mit liv har jeg rådgivet mennesker på den ene eller anden måde. Med 9 planeter i 8. hus (huset for andre menneskers ressourcer) er jeg født med en evne til at se andre menneskers potentiale og udviklingsvej. Og til at hjælpe med interne og eksterne konflikter, idet størstedelen af disse planeter samtidig står i vægten tegn, hvor netop afvejning, balance og syn for sagen fra alle vinkler er karakteristisk. Jeg har rådgivet børn og familier som familierådgiver og skolelærer, og jeg har i mit virke ved siden af, i en lang årrække rådgivet omkring sundhed, livsstil og spirituel udvikling. 

Uanset om min klient var en direktør eller en studerende gik det op for mig, at det de kom for var meget mere end krop og sundhed. Gemt under den fysiske udfordring, lå der i virkeligheden et ønske om et dybere møde med sig selv og de valg og afvejninger, hvorved vejen gennem livet bevidst eller ubevidst har formet sig. 

Gennem 7 år skabte og udviklede jeg livsstilsbrandet Whole Woman, der via produkter, events og retreats har arbejdet holistisk på at give, mit overvejende kvindelige klientel, værktøjerne til at skabe et liv med balance i krop såvel som i sjæl. Jeg er drevet fra mit hjerte i alt hvad jeg gør, og de sidste par år har jeg mærket et savn. I takt med at Whole Woman voksede og jeg skulle løbe stærkt for at følge med, voksede antallet af praktiske opgaver også, og jeg kom længere og længere væk fra det jeg egentlig brænder for og har talent for. Mennesker og udvikling. 

Astrologien begyndte at fylde mere i min forretning, og jeg mærkede, at jeg var nødt til at gå med den energi. Jeg rådgiver i dag inden for HR og personlig udvikling i såvel virksomheder og institutioner som i private forløb. Astrologien er mit primære værktøj, men jeg trækker samtidig på min mangeårige erfaring som rådgiver og intuitiv vejleder. Læs mere under virksomheder og private

Jeg har beskæftiget mig med astrologi i over 20 år og er derudover forfatter til to bøger. Den ene, Silikonesjæl, udgivet i 2014 på forlaget Peoples Press og den anden, Vægtløs, udgivet på mit eget forlag i 2018. Min tredje bog er under udarbejdelse. Derudover har jeg udgivet bogen De 7 universelle love sammen med min søn Lukas.