• Astrologisk udviklingsforløb

  Dette udviklingsforløb henvender sig til privatpersoner 

  Mangler du et nyt perspektiv eller afklaring på din arbejdssituation eller dit privatliv? Dette forløb hjælper dig med at finde din vej og blive opmærksom på det måske skjulte potentiale, du besidder og hvad der måske spænder ben. Jeg gennemgår dit horoskop med dig og giver dig det konkrete værktøj, du skal bruge for at komme videre i din proces. Det siges, at ubrugte evner kan give angst og depression eller i bedste fald utilfredshed. Jeg støtter dig igennem 3 sessioner og hjælper dig med at belyse både udfordringer, potentiale og udviklingsvej.


  Pris 6.995kr for 3 sessioner af henholdsvis 2 timer første gang og efterfølgende 1,5 time

 • Astrologisk terapi for par

  At mestre parforholdet er en af livets største opgaver, der veludført kan bringe ekstatisk lykke og følelse af mening. Men alt har en skyggeside, der kan bringe tilsvarende fortvivlelse og magtesløshed. 


  Er man sammen i stand til at adressere de kollektive skygger konstruktivt, har man overvundet en kæmpe tærskel. Men det er ikke så let, hvis man ikke umiddelbart kan identificere dem, eller går i individuel forsvarsposition, når der er noget på spil. 


  Med astrologien som værktøj, kan man meget effektivt identificere ressourcer, potentialer og udfordringer, og sammenstille disse med den anden parts, og dermed finde frem til de steder, hvor man som par kan investere sine kræfter bedst og "optimere" tilgangen til konflikter og vækstpotentialer med de givne fødselshoroskoper. 


  Ikke alle passer ligegodt sammen, men rigtig mange vil kunne opnå en enorm styrkelse af deres relation, ved at bruge kræfterne rigtigt indbyrdes. Astrologien peger meget effektivt på de lavest hængende frugter, og indikerer samtidig hvor de større potentialer for vækst og lykke kan tilgås. 


  Pris 8.995kr for 3 sessioner af henholdsvis 2 timer første gang og 1,5 time de efterfølgende gange.

 • Konsultation

  En konsultation hos mig varer ca. halvanden time. Inden du kommer, har jeg arbejdet med dit horoskop og identificeret nogle af dine livstemaer. Det er alligevel en god idé, at tænke over nogle spørgsmål du gerne vil have svar på, så vi har et godt udgangspunkt. Et horoskop rummer nemlig et helt hav af oplysninger. Kæmper du med job, kærlighed, kriser eller er du bare nysgerrig, eller vil du lære dig selv bedre at kende, så er en konsultation relevant for dig.

  Pris 2.295kr

 • Familierådgivning

  Såvel med som uden astrologien rådgiver jeg familier, der er udfordret i deres interne dynamikker, eller har børn med særlige vanskeligheder, ressourcer eller behov. 

  Jeg har i en lang årrække arbejdet som speciallærer, og selvstændig konsulent indenfor forældrerådgivningen, og herunder i en periode med tilknytning til center for autisme. 

  Mit kendskab til diagnosticering og pædagogik er dermed omfattende, og uanset om der er behov for hjælp i den kommunale visitering eller "bare" hjælp til at implementere de rigtige værktøjer i den hjemlige dagligdag, kan et forløb med mig være givtigt for de fleste familier, der på den ene eller anden måde er udfordrede.

  Astrologisk set kommer vi til verden med hvert vores "diagram", forståelsen af hvilket kan være helt centralt for at gribe familiære udfordringer rigtigt an. 

  Jeg kan derfor i relevante tilfælde arbejde af to spor, hvilket yderligere kan styrke processen frem mod heling, hensigtsmæssig adfærd og implementering af de rette tiltag. 

Kontakt